02 novembre 2009

Modifikimi i fotografive onlineModifikimi i fotove online eshte nje operazion teper i thjeshte, fale faqeve web 2.0 te vena kohet e fundit ne internet. Tashme nuk ka me nevoje per programet "desktop" si photoshop, paintshop, gimp etj, mjafton nje shfletues te faqeve te internetit dhe aplikacionet e meposhteme online. Fale ketyre faqeve fotografive mund tu shtohen ose te hiqen texte, te ridimensionohen, te prihen, te aplikohen flitra nga me te ndryshem, te shtohen objekte dhe shume operacione te tjera:

1) Lunapic
2) Pixenate
3) Fotoflexer

Nessun commento:

Posta un commento

Kategoritë

ADSL
internet,network,telekomunikacioni
Ajax
java, javascript,api,gadget
Antivirus
virus,software
Arte e Kultura
spetakle,vip,kronika
Online Tools
design,photoshop,seo,css
Photoshop
psd,udhezime,brushes,sfonde
Software
freware,mirembajtja e pc,top,free
Tips & Tricks
kuriozitete,truke
Top Freeware
software,audio,video,free,programi
Webdesigner
grafik,design,photoshop,gimp
Webmaster
php,ajax,css,rizorsa
Foto nga shqiperia
shqiperia,sfonde,wallpaper
Sfonde
sfonde,wallpaper
Kartolina
kartolina,sfonde,wallpaper

Në evidencë