08 febbraio 2010

Rezultatet e ndeshjeve te futbollit live

rezultatet e futbollit
Per te apasionuarit e futbollit dy faqe web per rezultatet live te te gjitha ndeshjeve qe zhvillohen ne kohen reale.
Gjithashtu mund te konsulltohen dhe koeficentet e basteve sportive dhe statistikat e gjendjes se skuadrave.


Per statistikat e detajuara te skuadrave te futbollit:
http://www.sportpress.com
Per rezultatet Live dhe per koeficentet e basteve sportive:
http://www.livescore.in

Nessun commento:

Posta un commento

Kategoritë

ADSL
internet,network,telekomunikacioni
Ajax
java, javascript,api,gadget
Antivirus
virus,software
Arte e Kultura
spetakle,vip,kronika
Online Tools
design,photoshop,seo,css
Photoshop
psd,udhezime,brushes,sfonde
Software
freware,mirembajtja e pc,top,free
Tips & Tricks
kuriozitete,truke
Top Freeware
software,audio,video,free,programi
Webdesigner
grafik,design,photoshop,gimp
Webmaster
php,ajax,css,rizorsa
Foto nga shqiperia
shqiperia,sfonde,wallpaper
Sfonde
sfonde,wallpaper
Kartolina
kartolina,sfonde,wallpaper

Në evidencë